Sol za kupanje

Soli za kupanje u mirisnoj kupki pružit će vam odmak od stresa i svakodnevnih obaveza. Ljekoviti učinak morske soli bogate natrijem, magnezijem i kalcijem obogaćen je pomno odabranim eteričnim uljima domaće proizvodnje. Kombinacije eteričnih ulja pomoći će vam da se opustite, napunite energijom te pritom nahranite kožu. U ponudi nudimo kombinaciju morske soli s nekoliko vrsta eteričnih ulja.

  • Sol s eteričnim uljem lavande djeluje opuštajuće i antistresno te je idealno za suhu i osjetljivu kožu. Lavanda potiče regeneraciju tkiva, a njeno snažno antiseptičko djelovanje pomaže u sanaciji raznih kožnih oboljenja.
  • Sol s eteričnim uljem ružmarina ubrzava cirkulaciju, pomaže u borbi protiv celulita i proširenih vena te regenerira kožu
  • Sol s eteričnim uljem lavande, kadulje i limunske trave svojim citrusnim mirisom osvježava i razbuđuje. Kombinacija tri eterična ulja djeluje kao snažan antiseptik i baktericid. Limunska trava, uz lavandin, posjeduje i smirujuće djelovanje pri čemu ublažava mučnine i smanjuje upalne procese u tijelu.

Ovdje su 4 proizvoda.

Prikazuje 1-4 od 4 proizvoda

Aktivni filteri

Sol za kupanje, 150g

Sol za kupanje, 150g

Cijena 10,00 kn
Sol za kupanje, 300g

Sol za kupanje, 300g

Cijena 15,00 kn
Sol za kupanje, 500g

Sol za kupanje, 500g

Cijena 25,00 kn
Sol za kupanje, 1000g

Sol za kupanje, 1000g

Cijena 45,00 kn